top of page
Brandbook_praktijk 185 template_edited.jpg

Sara, 31 jaar

Ik heb de coach gesprekken bij Marieke als zeer fijn ervaren. Ik zat in een turbulent moment in mijn leven, waar ik even niet meer uitkwam. Ik had veel onrust in mijn hoofd en zat erg hoog in mijn emoties. Marieke heeft mij geleerd om anders naar dingen te kijken, meer aan te geven in plaats van alles opkroppen en sterker in mijn schoenen te gaan staan en mijn emoties niet de overhand te laten nemen. Mijn doel was om sterker het nieuwe jaar in te gaan, en meer rust in mijn hoofd te krijgen. Dat is erg goed gelukt, ben trots op het behaalde resultaat en ga met veel positieve tijd mijn toekomt tegemoet. Super bedankt Marieke..

Anne, 18 jaar

Ik heb het coachingproces als heel erg prettig ervaren. Ik voelde mij veilig om verhalen te vertellen of dingen waar ik mee zat. Het heeft mij meer zelfvertrouwen gebracht in het omgaan met nieuwe mensen. Naast dat ik meer zelfvertrouwen heb gekregen, heeft het mij erg veel rust gegeven tijdens momenten dat ik heel veel stress ervaarde. Ik ben heel erg blij over wat het coachingproces mij gebracht heeft.

Maud, 34 jaar

Heel erg bedankt voor de afgelopen maanden, ik kan het niet zo goed uitleggen, maar het heeft mijn leven echt veranderd. Ik ben op een andere manier naar mezelf gaan kijken en naar mijn leven. De manier waarop jij met de situatie omging en mij nieuwe inzichten gaf, vond ik erg verhelderend, confronterend, maar vooral hielp het me enorm. Wat ik zo fijn vond, is dat jij geen meningen gaf en altijd professioneel bleef. Je was maanden mijn stok achter de deur en nu is het voor mij tijd om op eigen benen te staan. Best spannend wel! Maar ik ga ervoor, met mijn armbandje om, ik voel me sterk. Hoe het ook uit zal pakken voor mij, ik kom hier uit. Hoe dan ook! Ontzettend bedankt Marieke. Je bent een topper in wat je doet.

Robin, 18 jaar

Ik vond de coaching bij Marieke heel erg fijn en heb er ook heel veel van geleerd.
Ik heb bijvoorbeeld geleerd om voor mezelf op te komen en om minder te geven om wat anderen van mij denken. Ik ben zelf op oplossingen gekomen voor dingen die wat minder gingen, door middel van de vragen die aan mij werden gesteld.                                                                                                                                                                

bottom of page